Det sket sig

Men det går åt rätt håll. Fortsätter med samma medicinering som tidigare men kompletterar med en för hjärtat som tas vid behov. Med andra ord när hjärtat galopperar iväg i 200 när det inte behövs. I vilket fall som helst så är det skönt att slippa cellgifterna. Nu kämpar vi vidare.

Lamb of God – Again We Will Rise: http://youtu.be/h_4hf3061Us

7 tankar på “Det sket sig

    • Sådär både fysiskt och psykiskt. Det märks kanske på avsaknaden av blogginlägg. Avstod från högre doser av kortisonet när jag var in då pga att jag byter personlighet när jag äter höga doser. Nu är enda biverkningen hjärtat som lever ett eget liv men jag är inte som dr Jekyll och Mr Hyde. Lyckades avsluta 40-årsdagen på sjukhuset med nydebuterad diabetes på min och mrsmetals äldsta dotter. Sedan 28 mars har jag jobbat en och en halv vecka totalt då vi var inlagda till och med skärtorsdagen. Resten av tiden har jag varit med min dotter i skolan som ledsagare för att lära hennes lärare mm mer hur hennes diabetes fungerar. Under tiden har då mrsmetal varit sjukskriven pga jobbrelaterad stress och detta har inte precis hjälpt hennes sjukdomsbild samt att jag har tagit på mig ett ansvar för vår dotter som nästan inte varit sunt. Definitivt inte för mig samtidigt som hustrun känt sig utanför. Det kommer ett inlägg vad det lider men jag måste känna att jag orkar med dagarna först. Det är ett stort steg bara att kommentera bloggar jag läser, kanske lägga upp något på FB eller instagram.Vi lyckades varje fall gå på Sthlm Fields. Var nog rätt ensam om att stå tokgråta när Slayer gick upp på scen. Allt jag samlat på mig under åtta veckor kom då och där vilket var riktigt skönt. Och Metallica såklart, 25 år sedan första gången och 10:e gången jag såg dem. Egentligen 11 men det var inte mycket den gången.
      Nu blev det ett långt svar men blogg inlägget kommer nog bli ännu längre

      • All skit på en och samma gång. Det är ibland ingen hejd på hur mkt skit som kan komma. Hoppas det sätter sig snart och att ni alla får ha hälsan så gott det går. Man får hamstra bra energier för de där jävligt jävliga dagarna. Och att böla loss till Slayer – det är fan hälsosamt. Kanske borde göras lite ofta. Böla loss alltså – eller i alla fall inte hålla eländet inom sig, det tär så himla mycket. Ser fram emot blogginlägg närhelst du är redo.

  1. Lamb of God äger dock behövs en uppryckning deras två senaste släpp håller inte ”Sacrament” och ”Ashes of the Wake” klass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s